Heli Pironetti
www.assertivo.fi
044-5233912
IISALMI

 

Koulutukseltani olen ekonomi, työnohjaaja, coach ja ammatillinen opettaja. Teoreettiset opinnot olen suorittanut Vaasan yliopistossa ja työelämän tärkeitä korkeakouluja ovat olleet Kotipizza ja Ylä-Savon ammattiopisto YSAO. Olen kouluttanut esimiehiä ja yrittäjiä yli 20 vuotta ja tehnyt työnohjausta vuodesta 2014 alkaen yhteensä noin tuhat tuntia. Asiakkaani ovat olleet työyhteisöjä eri aloilta, esim. lomitus, siivoustyö, päiväkoti, opetus, toimistotyö, kuntoutus ja kauppaliike ja osallistujat ovat olleet oman alansa ammattilaisia niin esimies-, asiantuntija-, yrittäjä- kuin palvelutehtävissä. Coachingia olen tehnyt vuodesta 2017. Toimin päivätyössäni yritysasiantuntijana Iisalmen kaupungilla ja toteutan yritystoimintaa vapaa-ajallani.

Teen työnohjausta, koska olen itsen kokenut ja nähnyt sen hyödyt. Työnohjauksen avulla päästään irti ja eteenpäin työhön eittämättä liittyvistä haasteellisista tilanteita nopeammin ja turvallisemmin.

Coachaan ihmisiä samoista syistä: olen itse löytänyt omat voimavarani vaativissa tilanteissa coachingin avulla. Coachina olen huomannut, kuinka asiakkaani pysähdyttyään omien ajatustensa äärelle, löytävät piilossakin olleita voimavaroja, tavoitteita, toiveita ja rohkeutta.

Ota yhteyttä! Autan mielelläni niin Sinua kuin organisaatiotasi.